Water beweeggroep

Elke week bieden wij een uur lang een beweegprogramma in extra verwarmd water van minimaal 32 graden aan. Dit is met uitzondering van de schoolvakanties, omdat het zwembad dan open gaat voor publiek.

Het programma ziet er als volgt uit:

We starten met een warming-up, door lichte oefeningen te doen, al rondjes lopend in het zwembad. Dit wordt gevolgd door half uur met intensievere oefeningen gericht op spierversterking, conditie en balans. Het gehele lichaam komt aan bod. Het programma van oefeningen varieert per les.

Iedereen voert de oefening naar zijn of haar beste kunnen uit. Iedereen let echter op zijn of haar eigen grenzen.

Deze grens is voor iedereen anders. Het is dan ook goed mogelijk dat iemand een oefening niet of anders uitvoert. Na al deze inspanning is er genoeg tijd om zelfstandig een cooling-down te doen door het zwemmen van rustige baantjes of ontspannen te drijven. Maar deze tijd kunt u ook gebruiken om even bij te praten met de andere leden.

Tijdstip:
Dinsdagmiddag 12.00 – 13.00 uur
Dinsdagavond 18.00 – 19.00 uur
Donderdagavond 18.00 – 19.00 uur
Vrijdagmiddag 12.00 – 13.00 uur
Vrijdagmiddag 13.00 – 14.00 uur

Tijdsduur:
60 minuten.

Locatie:
Zwembad De Molen Hey
Avantilaan 1
5482 RE Schijndel

Groepsgrootte:
maximaal 25 personen

Kosten:
€ 175,- per jaar voor 1x per week bewegen in het water

 

LET OP: Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Water beweeggroep

Nieuwe deelnemers krijgen de mogelijkheid om kosteloos 2 keer te komen bewegen. Mocht u besluiten tot het deelnemen aan het water beweegprogramma dan dient u de factuur binnen een maand te betalen.

Heeft u interesse neem dan contact met ons op via info@reumabeweeggroepdemeierij.nl of vul het aanmeldformulier in op onze pagina lidmaatschap.