Yoga

Niet alle mensen met reumatische klachten vinden het bewegen in warm water een prettige activiteit. Maar ze zouden wel graag iets willen oppakken wat bijdraagt aan hun welbevinden. Yoga is een van de mogelijkheden waarvan mensen met reumatische klachten aangeven zich daar goed bij te voelen. Bij yoga doet u samen met andere deelnemers rustige oefeningen in verschillende houdingen. Dat kan op een stoel of op een matje. Het is afhankelijk van wat u prettig vindt. U leert gecontroleerd bewegingen aan die uw lichaam en uw gedachten rustiger maken. U krijgt ook ademhalingsoefeningen. Veel mensen met reuma ervaren door yoga een meer ontspannen gevoel.

Zen Natuurlijk

Van januari 2020 tot augustus 2020 hebben we een pilot gedraaid in de hoop dat we een Yoga groep zouden kunnen opstarten. Helaas heeft dit mede door het Covid-19 virus niet kunnen leiden tot een structurele vaste groep. Aan ieders inzet heeft het zeker niet gelegen, helaas was het niet de juiste tijd hiervoor.

We hebben dus besloten om te stoppen met het aanbieden van Yoga via onze vereniging.

Gelukkig kan iedereen zich WEL gewoon aanmelden via  “Zen Natuurlijk”

We zijn heel tevreden over de manier waarop we hebben samengewerkt. Onze leden die de Yoga lessen volgen zijn zeer te spreken over de de manier waarop de lessen vorm gegeven worden. Iedereen kan echt binnen zijn eigen grenzen meedoen. We staan dan ook volledig achter deze vorm van bewegen voor mensen met reumatische klachten. Vandaar dat we het ook op onze website zullen blijven benoemen.

Dus heeft u interesse in Yoga, schroom dan niet en neem dan contact met:

Zen Natuurlijk
Pastoor van Vroonhovenstraat 6
5482 VA Schijndel
+(0)31 6 479 602 00
info@zennatuurlijk.nl 

RBM Zen natuurlijk logo